PlusIT is uw CRM en Business Analytics partner bij uitstek als het gaat om het snel leveren van de juiste specialisten die direct bij een bedrijf, voor bepaalde of onbepaalde tijd, in dienst komen.

Vandaag de dag is CRM software één van de grootste en meest complexe spelers in de markt voor business software. Gartner verwacht dat de wereldwijde omzet in 2025 rond de 80 miljard dollar zal zijn. Dat betekent een groeiverwachting van meer dan 100% in de komende 5 jaar. Dat betekent echter ook een extreme groei in de behoefte aan al dan niet tijdelijke expertise.

PlusIT speelt in op deze behoefte en heeft een CRM en Business Analytics team samengesteld dat organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van hun CRM en Business Analytics omgevingen door het leveren van hoogwaardige en professionele ICT consultancy diensten. Het PlusIT CRM en BA team bestaat uit een flexibele pool van ca 75 tot 100 beschikbare specialisten uit alle delen van het land.

Onze CRM- en Business Analytics specialisten kunnen worden ingezet in het gehele CRM landschap. Denk daarbij bijvoorbeeld niet alleen aan CRM en BA consultants, ontwikkelaars en data scientists maar ook aan migratie- en integratie specialisten die uw on-premise omgeving snel en veilig naar bijvoorbeeld de cloud kunnen begeleiden. In alle gevallen gaat het om specialisten die bij een bedrijf aan de slag gaan.